Elektroninis laikrodis vaikams ZA4724

7,54 €
spalvingas vaikiškas laikrodis su elektroniniu ekranu, apyranke, šviesos ekranu, datos ekranu
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Vaikams skirtas elektroninis išmanusis laikrodis su ekranu yra lengvas, patogus laikrodis su minkštu, reguliuojamu dirželiu, kurį lengva užsidėti ir nusiimti. 
Modernus dizainas ir šiuolaikiškas elektroninis jutiklinis ekranas, veikiantis kaip skydelis, patrauks kiekvieno vaiko dėmesį.
Pirmasis laikrodis išmokys vaiką punktualumo ir orientacijos laike. Jis taip pat gali būti įdomus kasdienės vaikų stilizacijos priedas.
Tai bus madinga ir praktiška dovana jūsų vaikui, o jo valdymas itin paprastas, nes vienu mygtuku galima nustatyti visas funkcijas.
Laikrodis atlieka visas reikalingas funkcijas, jis leis vaikui kontroliuoti laiką, patikrinti, kada bus pietūs, pamokos, kaip greitai bėga laikas,
kiek laiko liko žaisti su draugu ir pan. Būtinas kiekvieno mokinio, ikimokyklinuko elementas. labai paprasta naudoti!- Jutiklinis laikrodis.- Funkcijos: laikas, data- Maitinimas: baterija: 2xAG10 (pridedama, nekeičiamas elementas)- Silikoninė apyrankė- Laikrodis atsparus vandeniui
Funkcijų nustatymas:- Akimirką palaikykite apatinį mygtuką, kad nustatytumėte laiką ir datą (skaičiai pradės mirksėti)- Trumpai paspaudę apatinį mygtuką, pakeisite nustatytą nustatymą kitu skaičiumi- Ilgai paspaudę patvirtinsite laiką arba datą.
Matmenys: - laikrodžio juostelės ilgis su užsegimu: 26 cm - juostelės plotis 1,5 cm - ekrano dydis: 4,5 cm x 1,7 cm x 1 cm Laikrodis supakuotas į folijos pakuotę. Kaina nurodyta už 1 vienetą. Elektroninis laikrodis bus puiki dovana vėluojančiam žmogui.
1375351306
313 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905258525631